Menu Sluiten

Competitie wedstrijd zondag 28-01-2024

Zondag 28 januari ’24 wordt de 3de competitiewedstrijd gezwommen. Deze wedstrijd is ook een Examenwedstrijd voor de scheidsrechter.
Verzamelen BZV voor opbouw: 13.45 uur
Juryvergadering: 14.00 uur
Inzwemmen: 14.15 uur
Afmeldingen op de dag zelf: uiterlijk 14.15 uur bij het jurysecretariaat (zelfde ruimte als de juryvergadering. Graag aandacht hiervoor)
Start wedstrijd 16.20 uur
Einde wedstrijd: rond 17.25 uur
Programma: Startlijst Deze wedstrijd staat ook in de SplashMe app
Tijdschema

Belangrijke mededelingen
Dringend verzoek aan alle verenigingen om buiten te verzamelen en te wachten met alle zwemmers. Als iedereen zich in de centrale hal gaat verzamelen dan kan het reguliere publiek niet het zwembad in of uit. Er kan pas vanaf 14.10 uur worden omgekleed. i.v.m. het bad opbouw en gebruik ervoor kunnen wij niet eerder dan 14.00 uur het bad betreden. Graag hier aandacht voor.

Het publiek kan pas na de juryvergadering een plekje zoeken om te kijken naar het zwembad, in de kantine/de “tribune”. Vriendelijk verzoek dit zo te communiceren naar ieders achterban.
In het zwembad is onvoldoende plek en niet wenselijk dat daar ouders gaan zitten als publiek. Mochten we dit constateren dan verzoeken we deze te vertrekken uit de zwemzaal.
Er is een deur tussen het zwembad en de “tribune”/kantine deze dient, de gehele wedstrijd, vrij te blijven en mag uitsluitend worden gebruikt door officials, vrijwilligers en personeel. Hier zit ook het Jurysecretariaat. De deur zal ook worden afgezet/gemarkeerd zodat dit vrij blijft. Zwemmers die naar de ouders willen in de kantine/tribune kunnen dit doen via de centrale hal!

We wensen iedereen succes met de laatste trainingen en voorbereidingen en we zien elkaar zondag in en rond het zwembad in Rosmalen.

Mochten er vragen zijn dan kun je deze bij de eigen vereniging stellen. Zij kunnen, indien nodig, contact opnemen met de organisatie.