Menu Sluiten

Lidmaatschap

Alle leden van onze vereniging worden geregistreerd door onze ledenadministratie. In onze ledenadministratie worden de basis- en contactgegevens van ieder lid bij gehouden. Ook nieuwe leden melden zich via de ledenadministratie aan.

Onze vereniging werkt met een digitaal ledensysteem. Ieder lid heeft hier een persoonlijke pagina waar elk lid zijn of haar gegevens in kan zien en indien nodig aan kan passen. Hier is elk lid zelf verantwoordelijk voor.

Door aanmelding en betaling van het bijbehorende inschrijfgeld gaat u akkoord met de gestelde regels en afspraken die voor leden van de Bossche ZwemVereniging gelden. Deze zijn hieronder na te lezen onder het kopje “De Statuten & Huishoudelijke reglement”.

Voor alle leden geldt dat de BZV een jaar contributie hanteert die vooruit betaald dient te worden. Meet uitleg hier vindt u onder het kopje “De Contributie“.

Aanmelding Zwem-ABC
Houdt u er rekening mee dat de gemiddelde wachttijd 8 maanden bedraagt. U ontvangt vier weken voor de start van de zwemlessen een digitale uitnodiging. Wij gebruiken het door u opgegeven e-mailadres van de inschrijving. Mocht in de tussentijd uw e-mailadres veranderen, dan dient u dit zelf aan te passen in uw persoonlijke pagina of dit door te geven via secretariaat@bzv.nl

Op deze pagina vind je informatie over: