Menu Sluiten

BZV Lotto

Ter gelegenheid van het 70 jarig jubileum van onze vereniging zijn we in 2020 gestart met de BZV Lotto. Na een succesvol jaar gaan we hiermee door.

De BZV lotto
Elke zaterdag wordt er een reservegetal getrokken tijdens de landelijke Lotto trekking. Wordt jouw getal getrokken dan ontvang je vanuit de BZV € 25,-.

Hoe werkt het

  1. Je schrijft je in op een nummer dat vrij is. (meerdere nummers zijn mogelijk)
  2. Het inleggeld bedraagt € 1,- per nummer per week. Voor het hele jaar bedraagt dit € 52,- om mee te spelen. Deze kosten worden in 4 termijnen, á € 13,- afgeschreven per automatische incasso.
  3. Wordt jouw nummer getrokken dan win je € 25,-.
  4. Begin elke maand ontvangen de winnaars het prijzengeld op hun rekening.

Inschrijven voor de BZV Lotto kan tot een week voor een nieuw kwartaal. Er zijn vier kwartalen te weten:
– 1 januari t/m 31 maart
– 1 april t/m 30 juni
– 1 juli t/m 30 september
– 1 oktober t/m 31 december
Door dit machtigingsformulier volledig in te vullen en deze te mailen (inscannen of een foto) naar de penningmeester schijf je je zelf in voor de BZV Lotto.

Je speelt mee totdat je zelf je deelname opzegt om mee te spelen met de BZV Lotto.

Bij inschrijving per mail is het mogelijk om een voorkeur van het reservegetal aan te geven. Je ontvangt een bevestiging van deelname met daarbij vermeld met welk getal je meespeelt. Ruilen van nummers is niet mogelijk gedurende het jaar.

Het geld wat de vereniging ophaalt met de BZV Lotto komt ten goede aan de verschillende activiteiten die worden gehouden voor leden van de BZV.