Ter gelegenheid van het 70 jarig jubileum van onze vereniging worden er een aantal activiteiten georganiseerd voor onze vereniging.  Enkele voorbeelden hiervan zijn meespelen met het Lotto reservegetal en een bingo.

De BZV lotto
Het meespelen met de BZV Lotto wordt gedaan in heel 2020. We starten hiermee op zaterdag 4 januari t/m zaterdag 26 december 2020. Elke zaterdag wordt er een reservegetal getrokken tijdens de Lotto trekking. Wordt jouw getal getrokken dan ontvang je vanuit de BZV € 25,-.

Hoe werkt het

  1. Je schrijft je in op een nummer dat vrij is. (meerdere nummers zijn mogelijk)
  2. Het inleggeld bedraagt € 1,- per nummer per keer. Voor het hele jaar bedraagt dit € 52,- om mee te spelen. Deze kosten worden in 4 termijnen, á € 13,- afgeschreven per automatische incasso.
  3. Wordt jouw nummer getrokken dan win je € 25,-.
  4. Begin elke maand worden ontvangen de winnaars het prijzengeld op hun rekening.

Inschrijven voor de BZV Lotto kan tot een week voor een nieuw kwartaal. Er zijn vier kwartalen te weten:
– 1 januari t/m 31 maart 2020
– 1 april t/m 30 juni 2020
– 1 juli t/m 30 september 2020
– 1 oktober t/m 31 december 2020
Door dit machtigingsformulier volledig in te vullen en deze te mailen (inscannen of een foto) naar het secretariaat schijf je je zelf in voor de BZV Lotto.

Bij inschrijving per mail is het niet mogelijk om een voorkeur van het reservegetal aan te geven. Je ontvangt een bevestiging van deelname met daarbij vermeld met welk getal je meespeelt. Ruilen van nummers is niet mogelijk gedurende het jaar.

Het geld wat de vereniging ophaalt met de BZV Lotto komt ten goede aan de verschillende activiteiten die worden gehouden ter gelegenheid van ons 70 jarig bestaan.

Met vriendelijke groet,

Bestuur