Menu Sluiten

Scoor voor je club

Spaar voor je contributie en voor BZV!

Natuurlijk wil jij zwemmen en leuke activiteiten doen bij de club! Wij doen daar dan ook alles aan om dat voor elkaar te krijgen. Met Scoor Voor Je Club kun jij ook helpen.

Spaar voor jouw eigen contributie, cadeaukaarten en nog veel meer.

Spaar gelijktijdig voor BZV

BZV heeft een eigen digitale Clubkaart. Activeer de clubkaart in Dappre en koppel je bank. Vanaf dat moment spaar je automatisch!

Waarom doet BZV dit?

Voor onze club zijn we altijd opzoek naar manieren om de contributie laag te houden en toch heel veel leuke clubactiviteiten te organiseren. Elke euro komt hierbij van pas. Voor de club is het lastig om aan extra inkomsten te komen. Sponsoring bijvoorbeeld kost veel tijd en daar hebben we niet altijd de vrijwilligers voor. Sponsoren willen vaak ook wat terug.

Met Scoor Voor Je Club hebben wij onze lokale ondernemers wat te bieden. Ondernemers willen best iets geven aan onze club als het ze ook omzet oplevert. Als jij je uitgave doet bij een aangesloten ondernemer dan geeft hij met liefde iets aan de club. Met Scoor Voor Je Club hebben we nog een extra bonus: Je spaart ook voor jezelf!

Jij als lid kan hier ons heel makkelijk bij helpen.

Meld je aan bij Scoor voor je Club en doe je boodschappen bij aangesloten partners en spaar voor jezelf en voor ons.

Je opa of oma of andere geïnteresseerden kan ook helpen. Om te sparen hoef je niet lid te zijn van BZV. Onze clubkaart activeren is voldoende!

Waar kun je nu al sparen?

Er sluiten steeds meer ondernemers aan dus sparen wordt steeds makkelijker. Bij iedere deelnemende ondernemer ontvang jij en de club een spaartegoed. Of nu pint bij de horeca in Groningen of bij de bakker om de hoek, dat maakt niet uit.’

In Den Bosch zijn nu al 22 aangesloten ondernemers en in de omgeving van den Bosch zijn het er al 61.  En iedere dag komen er ondernemers bij.  ‘S-PORT, een initiatief van de gemeente, helpt om meer verenigingen aan te laten sluiten. Want het is veel interessanter voor de ondernemer als er veel verenigingen meedoen. Voor de vereniging en voor leden is het interessant als er veel ondernemers meedoen. We moeten elkaar helpen.

Dus Spaar voor jezelf en Scoor Voor Je Club!

Nog vragen: Lees de flyer of kijk in de FAQ van Scoor voor je Club

De contactpersoon voor Scoren Voor Je Club vanuit BZV is Michiel Bulten