Menu Sluiten

Vrijwilligers

De Bossche Zwem Vereniging, BZV, steunt volledig en alleen op de inzet van vrijwilligers. We kunnen dan ook altijd extra hulp gebruiken. Wilt u de vereniging van uw zoon, dochter of van uzelf een handje helpen? Klik dan op een van de onderstaande functies en reageer.

De Bossche Zwem Vereniging is opzoek naar invulling van de volgende vacatures:

Spreekt één van bovenstaande taken u aan en wilt u zich opgeven of meer informatie dan kunt zich melden bij de aangegeven contactpersoon onderaan de vacature.
Mocht je je op een andere wijze in willen zetten dan bovenstaande functies dan kun je contact op nemen met onze vrijwilligerscoördinator

Procedure
Alle nieuwe vrijwilligers worden door het bestuur uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en met de vereniging. We bespreken wat jou als vrijwilliger te wachten staat en wat je van de vereniging kan verwachten. We bespreken diverse beleidsplannen zoals de gedragscode Zwembad branche. De beleidsplannen worden later getekend voor ontvangst en gelezen.
We vragen ook naar je mogelijke referenties, deze trekken we tijdens het gesprek na indien dit mogelijk is.
Tot slot vragen wij van al onze vrijwilligers (bestuursleden, trainers, (assistent)lesgevers, stagiaires en toezichthouders) dat zij een verklaring omtrent het gedrag kunnen overleggen. Deze is voor alle genoemde functies verplicht. Om de 4 jaar worden bestaande vrijwilligers geacht een nieuwe VOG aan te leveren.

De VOG aanvraag wordt door onze vereniging geregeld. Indien er kosten aan verbonden zijn worden deze door de BZV vergoed. Meer informatie over de VOG is te vinden op deze site.