Menu Sluiten

Inloggen online resultaten

Voor het bijhouden van de les resultaten van uw kind(eren) maken wij gebruik van de Internet Zwemscore Module™. Dit administratiesysteem voor opleidende instanties, zoals zwembaden, zwemscholen en zwemverenigingen die zich bezighouden met het geven van zwemlessen.logoIZM

Indien u de online resultaten wilt bekijken van uw kind, dan kunt u doorklikken op onderstaande button. U komt dan op de inlogpagina van de Internet zwemscore Module™ terecht. De ouders en leerlingen kunnen hun vorderingen volgen op hun persoonlijke pagina. U ontvangt hiervoor bij aanmelding een persoonlijke inlogcode.

 

Afmelden en inhalen

Het is mogelijk dat je een keer een zwemles niet kunt. Dan kun je dit ook aangeven via Zwemscore ™. U ontvangt dan een inhaaltegoed om deze les op een later moment en evt. bij een andere groep in te halen. Per les zijn er maximaal 2 inhaal plaatsen beschikbaar. Zijn de inhaalplaatsen al bezet of niet beschikbaar dan zijn deze niet zichtbaar en dient u een andere dag of tijd te kiezen. Het inhaal tegoed vervalt bij het wijzigen van groep.

In dien er geen inhaalplaatsen zichtbaar zijn dan zijn er helaas geen plaatsen meer vrij voor de betreffende groep.

 

Lidmaatschap opzeggen

Kijk hier voor alle informatie over je lidmaatschap opzeggen.