Menu Sluiten

Veilig sporten

Binnen de Bossche ZwemVereniging hechten we veel waarde aan de afgesproken waarden en normen en de regels die we binnen onze vereniging hebben afgesproken om zo een gezond en veilig klimaat voor onze leden, vrijwilligers, ouders en bestuur te hebben.
Alle partijen moeten er samen voor zorgen dat gemaakte afspraken worden nageleefd. De BZV streeft naar een open(sport)cultuur waardoor we elkaar kunnen en mogen aanspreken als iemand zich toch op een grensoverschrijdende manier gedraagt.

De BZV vraagt iedereen die iets wil melden of iets opmerkt dit bespreekbaar te maken met de betreffende personen. Mocht je dit lastig vinden of niet durven dan hebben we de volgende hulpmiddelen voor je:

  • Wil je iets melden of contact opnemen met ons, mail dan je verzoek, vraag of klacht naar secretariaat@bzv.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en kijken graag samen naar een oplossing.
  • Is het een vertrouwelijke kwestie dan kun je onze Vertrouwenscontactpersoon mailen met je verhaal. Zij neemt dan z.s.m. contact met je op.

Wil je meer weten over het beleid van de Bossche ZwemVereniging, kijk dan op de pagina Regels in & om het bad of spreek een coördinator in het zwembad aan. Zij kunnen je meer vertellen of de juiste persoon contact met je op laten nemen.

Wil je meer informatie over het Centrum Veilige Sport kijk dan hier op hun website.