Menu Sluiten

Regels in & om het bad

Toegang en het betreden van het zwembad
Het zwembad met straatschoenen voorbij de deur van de kleedkamers of vanaf de tribune is niet toegestaan. Wij vragen u dat te doen op badslippers, blote voeten of met overtrekschoentjes (te koop bij receptie Sportiom).

Kijken door ouders
Ouders zijn bij ons van harte welkom om op  de stoelen op het terras achter de touwen, buiten voor het raam of vanuit de centrale hal door de grote ramen te kijken naar de verrichtingen van hun kind. Ouders kunnen via kleedkamer 0 naar het terras lopen.

Maar, zodra de kinderen bij de les geroepen worden zijn de lesgevers even de baas. Wij verwachten dan van u dat u aan ons uw kind toevertrouwt en dat u zich niet mengt in de les door bijv. uw kind tot de orde roepen of te zwaaien tijdens de les. Dit bevordert niet het leerproces voor uw kind.

Foto- en filmopnamen
Het maken van Foto- en filmopnamen staan wij niet toe, dit in verband met de privacy van onze leden en vrijwilligers.

Tijdens het diplomazwemmen wordt hier een uitzondering voor gemaakt. Echter vragen wij u om alleen uw zoon en/of dochter vast te leggen. Mochten er andere kinderen en/of lesgevers op de foto’s staan dan vragen wij u om hier discreet mee om te gaan en bij voorkeur niet op sociale media te plaatsen.

Omkleden
Naast BZV zijn er ook andere verenigingen die gebruik maken van het zwembad. Hierbij kruisen zwemmers die gaan zwemmen en die gaan omkleden. Deze situaties brengen veel drukte met zich mee in de kleedkamers, daarom is er met de gebruikers van het Sportiom  afgesproken dat BZV de volgende kleedkamer indeling hanteert. Bij deze indeling wordt er gekeken naar het geslacht van de begeleider die mee gaat met omkleden. Indien het lid zelfstandig omkleedt wordt er gekeken naar het geslacht van het kind.

Groep Dames Heren
Zwem-ABC

1, 3

2, 4

Wedstrijd

Ma. Vr & za

3, 6

4, 5

Wedstrijd

Wo

1

0

Zwem U Fit

1

2

Aqua Vitaal

3

4

Mocht u vragen hebben over de regels dan kunt u contact opnemen met de secretaris.