Menu Sluiten

Zwemlessen van start per 19 maart

Naar aanleiding van de persconferentie van maandag 8 maart 2021 en het beleid van Sportfondsen Nederland communiceren wij graag het volgende met u.
Na een sluiting van ruim drie maanden gaan de zwembaden per 16 maart 2021 weer open voor zwemlessen voor kinderen t/m 12 jaar. Dit houdt in dat onze zwemlessen weer starten vanaf vrijdag 19 maart.
De routing en beperkingen zijn gelijk gebleven zoals deze in december werden gehanteerd. 

Dit houdt het volgende in:
Alle zwemlessen kunnen weer doorgaan mits de volgende regels in acht worden genomen.

Sportfondsen Nederland verplicht alle bezoekers van hun accommodatie dat iedereen vanaf 13 jaar verplicht is om een mondkapje te dragen binnen het gehele sportcomplex, dus ook op de zwemzaal. Dit geldt niet tijdens de lessen.

Zwem-ABC

  • U komt met uw kind naar de kleedkamer. Bij de tafel meldt u zich met uw kind. Uw kind loopt via kleedkamer 0 naar de zwemzaal waar deze wordt opgevangen door de lesgevers.
  • Hier kan uw kind zelfstandig de badjas of makkelijke kleding uitdoen en in een afgesloten tas stoppen. 
  • U vervolgt de gang direct door naar buiten.
  • De kinderen kunnen vanaf 10 minuten voor de start van de zwemles naar binnen zodat de lessen op tijd kunnen starten.
  • U kunt uw kind ophalen via de nooddeuren zoals u in december ook heeft gedaan.
  • Na het ophalen van uw kind, kleed u uw kind in een van de 6 kleedzalen om. Let op dat er per kleedzaal maximaal 5-6 volwassenen aanwezig mogen zijn. Na het omkleden verlaat u direct het sportcomplex via de personeelsgang.
  • Er kan/mag geen gebruik worden gemaakt van de douches.

Door in te loggen op de persoonlijke pagina van uw kind kunt u zien op welke dag en tijd uw zoon of dochter zwemles heeft.

Verbouwing Sportiom
Tijdens de lockdown heeft Sportiom Sportfondsen niet stil gezeten. Zoals u wellicht weet zijn de verbouwingen van AquaFun en IceFun Sportiom voltooid. Momenteel wordt de centrale hal verbouwd. Dit betekent dat u mogelijk overlast zult ondervinden van deze verbouwing. Uiteraard proberen zij e.e.a. tot een minimum te beperken.