Menu Sluiten

Zwemlessen en trainingen i.v.m. Corona Virus

Update Zondag 15 maart 2020

Op zondag 15 maart zijn nieuwe maatregelen afgekondigd: alle scholen, horeca en sportclubs sluiten tot en met 6 april. Deze maatregelen worden genomen bovenop de al geldende maatregelen en zijn bedoeld om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Het Sportiom is met onmiddellijke ingang gesloten. Dit alles betekent dat onze vereniging geen lessen en trainingen meer kan laten doorgaan.

Zodra er meer duidelijkheid is wanneer lessen en trainingen hervat kunnen worden zal het bestuur je informeren per mail en via onze website.

Update Vrijdag 13 maart 2020

Beste Leden,
N.a.v. de adviezen vanuit de overheid en de Nationale Raad Zwemveiligheid hebben wij het besluit genomen om vanaf heden t/m voorlopig 31 maart te stoppen met het geven van de ABC- zwemlessen.
Dit houdt in dat uw kind aankomende week geen zwemlessen heeft of niet kan starten met zijn/haar zwemles.

Wij zullen u per mail op de hoogte houden wanneer de lessen definitief weer gaan starten. Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Bossche ZwemVereniging

Woensdag 11 maart 2020

Beste Leden,

Het bestuur krijgt van verschillende kanten vragen over de doorgang van de activiteiten binnen de vereniging. Het bestuur wil laten weten dat op basis van het laatste advies van het RIVM, de gemeente en de KNZB wij hebben besloten de zwemlessen en trainingen voor nu door te laten gaan zoals gebruikelijk. Op advies van de genoemde organisaties zijn de trainingen van Aqua Vitaal, Trimzwemmen en Zwem U Fit tot nadere order stopgezet. Mocht er aanleiding zijn om de overige activiteiten te stoppen dan informeren wij jullie daar z.s.m. over. Onze vraag is daarom om uw mail en onze website in de gaten te houden. Berichten kunnen tot een uur voor aanvang van de lessen en/of trainingen verstuurd worden.

Wij volgen de adviezen en richtlijnen van de gemeente en het RIVM op.

Het RIVM adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Dit betekent: blijf thuis.

Heeft u als lid en/of ouders/verzorgers één van bovenstaande klachten dan verzoeken wij u om niet naar het zwembad te komen.

De maatregelen die je daarnaast kunt nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. Het zijn:

• Was uw handen regelmatig met zeep
• Hoest en nies in de binnenkant van uw ellenboog
• Gebruik papieren zakdoekjes
• Geen handen schudden

Mochten vrijwilligers zich afmelden, dan zorgt BZV waar mogelijk voor vervanging. Mocht dit niet kunnen dan zijn we noodzakelijk de betreffende activiteit af te zeggen. Het bestuur zal dan de leden informeren.

Het bestuur volgt de adviezen en richtlijnen nauwlettend. Mochten er zaken wijzigen dan informeren wij jullie z.s.m.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,

Martin Martens
Voorzitter BZV
secretariaat@bzv.nl