Menu Sluiten

Vette Pret!

We gaan zwemmen, niet in les- of wedstrijdvorm maar in spelvorm.
Groepsspellen, experimenteren met alle zwemvormen, estafettes en watergames.

Deze lessen zijn voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd met minimaal een A zwemdiploma die graag in het water spelen. Maar ze zijn bijzonder geschikt voor kinderen met overgewicht. Bewegen is voor hen extra belangrijk maar ook moeilijk. Beweging in het water is minder belastend voor het lichaam en door de weerstand van het water is er weinig verschil tussen kids met en zonder overgewicht. Een ideale sport dus!
Bovendien wordt het mede begeleid door een gediplomeerde gewichtsconsulent voor kinderen van Gezond door je mond.

 

Eisen

In bezit van minimaal diploma A

Wanneer

Maandag

Tijd

18.00 – 18.45 uur

Inschrijfgeld

Eenmalig € 18,50.

Contributie

€ 185,- per jaar; Bij voorkeur via automatische incasso.

 

 Aanmelding Klik hier.
Opzegging Klik hier
Regels in en rondom het zwembad Omkleden
Naast BZV zijn er ook andere verenigingen die gebruik maken van het zwembad. Hierbij kruisen zwemmers die gaan zwemmen en die gaan omkleden. Deze situaties brengen veel drukte met zich mee in de kleedkamers, daarom is er afgesproken dat wij voor deze lessen de kleedkamers 1 t/m 4 mogen gebruiken.
Toegang en het betreden van het zwembad
Het is verboden om met straatschoenen voorbij de deur van kleedkamer naar de douches te gaan. Vanaf daar geldt dat u alleen door mag op badslippers, blote voeten of met overtrekschoentjes (te koop bij receptie Sportiom). Blijf in de kleedkamers tot 5 minuten voor de les begint. Als u in de zwemzaal bent graag rustig op de bankjes wachten tot de groepswissel om de eerdere les niet te storen.
Kijken door ouders
Ouders zijn bij ons van harte welkom om op de bankjes te kijken naar de verrichtingen van hun kind. Een extra paar ogen vinden wij altijd meer dan welkom (veiligheid)! Maar, zodra de kinderen bij de les geroepen worden zijn de lesgevers even de baas. Graag bijv. niet uw kind tot de orde roepen tijdens de les of zwaaien.
Foto en filmopnames
Foto en filmopnames mogen alleen tijdens het diploma zwemmen worden gemaakt. Dit in verband met de privacy van lesgevers en andere kinderen.