Zwemmen voor Sara

Leden van de wedstrijdgroep hebben op vrijdag avond 10 mei gezwommen voor de Stichting Voor Sara om geld op te halen voor onderzoek. Dit na aanleiding van een schoolproject van Kayleigh van Breugel een van onze wedstrijdzwemmers

Stichting Voor Sara
Stichting Voor Sara is eind 2016 opgericht door Emine en Bram, de ouders van Sara Verbrugge. Sara is een vrolijk, pienter meisje uit Dordrecht van drie met de ongeneeslijke spierziekte MDC1A. Kinderen met MDC1A worden over het algemeen niet oud. Daarom zetten zij zich sinds de diagnose met hart en ziel in voor Sara en alle andere kindjes met deze verschrikkelijke spierziekte. Ook willen ze bekendheid geven aan de vele tientallen onbekende, zeer zeldzame spierziekten en de impact voor patiënten en hun families.

Meer informatie over deze stichting vind je op https://www.voorsara.nl/

Sponsorzwemmen
De zwemmers hebben zich laten sponsoren voor een bedrag per baan of een totaal bedrag. Daarnaast heeft Kayleigh verschillende avonden bij onze Zwem U Fit groep geld op gehaald voor dit project. Er is hiermee €613,- opgehaald. Vanuit het bestuur is dit bedrag aangevuld met een cheque van €300,-. Totaal is er €913,- opgehaald. Het bedrag wordt nog groter doordat er nog enkele donaties zijn toegezegd.