Trainingen tot aan de Zomervakantie

Op vrijdag 28 juni vindt er de laatste training van het seizoen plaats. de trainers hebben voor deze training een leuk programma samengesteld. Er zullen activiteiten zijn maar ook de mogelijkheid om gewoon te zwemmen. 

De trainingen van zaterdag 29 juni t/m zaterdag 6 juli gaan op een aangepast manier door. Er zal de mogelijkheid zijn om zelfstandig banen te zwemmen tijdens deze trainingsuren. Wij zorgen dat er elke training een vrijwilliger aan de kant staat zodat er toch gezwommen kan worden. 

Vanaf maandag 8 julie t/m zondag 18 augustus is het zomer vakantie. Dan zijn er geen trainingen. Vanaf maandag 19 augustus starten de trainingen weer. In zomervakantie zal je een mail ontvangen met meer informatie over het komende seizoen. 

We willen jullie al vast de competitie data geven voor komend seizoen, dan kan je deze alvast in je agenda noteren en deze vrijhouden voor de competitie wedstrijden:

  1. Zondag 6 oktober 2019, zwembad Laco in Veghel
  2. Zondag 3 november 2019, zwembad Erica Terpstrabad in Nijmegen
  3. Zondag 12 januari 2020, zwembad Die Heygrave in Vlijmen
  4. Zondag 15 maart 2020, zwembad Sportiom in ‘s-Hertogenbosch

Wij zien jullie graag de komende trainingen nog. Mochten we jullie om wat reden dan niet meer zien of spreken dan alvast een fijne vakantie.

Met vriendelijke groet,

Trainers Wedstrijdzwemmen

Hélène, Peter, Wim, Jan, Romano & Martin