Menu Sluiten

Kampweekend 24 & 25 augustus 2013

De heidebloem in Schaijk

Met een ietwat zwaar gevoel de activiteiten commissie vrijdagavond richting de Heidebloem. Daar aangekomen hebben we ruim 2 moeten wachten voor we onze accommodatie in mochten.

Terwijl Martin en Corrinne de auto’s aan het uitladen waren was Kayleigh druk in de weer om een heerlijke maaltijd voor ons te bereiden. Na het eten nog wat voorbereidingen getroffen, Melanie en spullen die we vergeten waren waarnaar opgehaald hebben we rond 2.00u. ons bed opgezocht.

Zaterdag 24 augustus
Na een heerlijk ontbijt zijn de laatste voorbereidingen getroffen, de laatste pijlen opgehangen en gewacht op de aankomst van de eerste deelnemers. Na aankomst zijn we gelijk gestart met de 8-kamp.  Er werd op een heerlijke manier gestreden om als beste de eindstreep te halen. Ieder op zijn eigen wijze wel is waar maar de eindstreep werd gehaald.

Na 4 spellen gespeeld te hebben, is er volop genoten van een kop soep,  mogelijk gemaakt door chef-kok Jeroen Tromp; restaurant de Landereije in Kaatsheuvel, en een broodje. Na de lunch zijn de groepen weer met volle buik de spellen in gegaan. Even leek het erop dat alles in het water viel, maar de regen trok langs ons heen.

‘s Avonds een heerlijke BBQ gehad, Bas bedankt voor het bakken. Tijdens de licht vochtige avond twee spellen gespeeld. Voor het eerst sinds tijden weer een heus nachtspel gehad. Deze bestond in deel 1 uit een dropping. Met als laatste groep de meest ervaren persoon hierin Rian. Je raad het vast….
en het klopt Rian is het gelukt om met haar groep te verdwalen. rond 01.45u, ontvingen we telefoon of we ze konden ophalen. Ze wisten toch echt niet meer waar ze waren.

Nadat ze opgehaald waren hebben ze het gillende deel 2 van de nacht als nog kunnen doorstaan. Het gegil van Kayleigh maakte het tot meer dan een succes. Volgend jaar zeker weer.

Zondag 25 augustus
Na de iets wat korte nachtrust begonnen aan een zeer rustige ochtend voor de leiding. Het chaos spel. De deelnemers moesten in groepsverband verschillen opdrachten uitvoeren en hun kunsten vertonen aan de jury(kampleiding) die de gehele ochtend door hebben gebracht op de heerlijke banken van de accommodatie.

Wie denkt dat het kamp bij BZV alleen spellen, gillen en eten is heeft het mis. Dit jaar hebben we ons educatieve steentje ook bijgedragen middels een prachtige natuur wandeling in de omgeving van … Schaijk.

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor hun inzet tijdens het kamp. Echter heeft de activiteiten commissie dit kamp niet zonder hulp van sponsoren kunnen doen. wij danken hen voor hun bijdrage.

Wij zien iedereen volgend jaar op het kamp 2014.

Met vriendelijke groet,

de Activiteiten Commissie
Corrinne & Martin

Met ondersteuning van Enra en Melanie

 

Onze sponsoren zijn:

Jeroen Tromp; Chef-kok bij restaurant de Landereije in Kaatsheuvel

Albert Heijn; Mgr. Van Roosmalenplein te ‘s-Hertogenbosch

Leden van de AC & Bestuur BZV

Fam. Wouters voor de erg gewaardeerde pindakaas.

Fam. Vermeulen voor de nuttige koffiemelk