Grote Club Actie gestart

De verkoop van de loten voor de Grote Club Actie is gestart. We hopen ook dit jaar weer op een mooi aantal verkochte loten.

De doelen voor dit jaar zijn:

Wedstrijdgroep

Trainingskamp
Een gezellig weekend op pad met de gehele wedstrijdgroep en trainers om elkaar beter te leren kennen en de samenwerking te blijven stimuleren. De opbrengt van de verkoop komt ten goede aan het kamp. Aan de hand van de opbrengst wordt de eigen bijdrage bepaald. Hoe meer loten we verkopen hoe lager de eigen bijdrage.

Trier
Een gezellig en sportief weekend naar Trier(Duitsland) voor alle wedstrijdzwemmers vanaf 12 jaar. we slapen in tenten aan de rand van het zwembad. Vertrek op vrijdagmiddag en komen zondag avond weer thuis. Aan de hand van de opbrengst wordt de eigen bijdrage bepaald. Hoe meer loten we verkopen hoe lager de eigen bijdrage.

Recreatief zwemmen

De kerst- & Zomerborrel
Twee keer in het jaar is er voor de afdeling Recreatief zwemmen, hier vallen de groepen Zwem U Fit en Aqua vitaal onder, een borreltje in het sportcafé. Dit om het jaar en het seizoen mee af te sluiten. Onder het genot van een drankje en een heerlijk hapje wordt er gezellig bij gekletst. De jubilarissen van de afdeling worden in het zonnetje gezet. De opbrengt van de verkochte loten van deze afdeling komt ten goede aan hun eigen borreltje. Verkopen jullie het SUPER lot, 50 loten aan 1 koper, dan ontvangen jullie nog wat extra lekkers…

Je kunt de loten bij een van onze wedstrijdleden kopen, aan de tafel voor de Recreatieve afdeling of heel eenvoudig online. Online uw loten kopen voor BZV kan hier.